4+1 szobás, hatalmas 210 nm villa, csodálatos kilátással, 30 nm erkéllyel, további 40 nm terasszal és saját 48 nm medencével a most épülő DeJa BLUE Eco-Wellness projektben csupán pár percre a mediterrán tengertől!

A DeJa Blue project egy igazi eco-üdülőhely, amely a keleti oldalon található Kyrenian a Bahceli övezetben. A tökéletes parti elhelyezkedés teszi érdekessé ezt a projektet a maga százezer négyzetméter területre épült lakásaival, melyek csak 12 000 négyzetmétert foglalnak magukban. Ezek a lakások zavartalan kilátást biztosítanak a tengerre és a hegyekre egyaránt.

A 229 ingatlanból álló projekt 3 különálló ütemben épül. A tágas stúdiótól az 1 és 2 hálószobás apartmanokon át a látványos bungalókig és modern villákig minden ingatlan típus elérhető lesz. Az épületek között friss gyümölcsös- és zöldséges kertek kerülnek kialakításra. Az ingatlanok belső falait az építtető cég védjegyének számító természetes kőfal burkolatok teszik egyedivé!

AZ EGÉSZ PROJEKT KÖZPONTI TÉMÁJA AZ ANTI-AGING. A tulajdonosok számára kialakított közös helyiségekben és kertben már a legmodernebb aquapóniás termesztés folyik, mely a környezetet kímélve juttatja Önöket a legfinomabb ÉS LEGEGÉSZSÉGESEBB gyümölcsökhöz, zöldségekhez, gyógynövényekhez és fűszernövényekhez.

Az Ön pihenését, feltöltődését számos szolgáltatás fogja biztosítani mint például a külső és belső medencék, tengervizes medence, spa és wellness lehetőségek, edzőterem, szauna, strandbár, éttermek, bárok, vízi sportközpont, játszóterek.

A DeJa Blue projekt csupán 5 percre található a nemzetközi szintű professzionális 18 lyukú golf pályától és innen további 25 percre van Kyrenia ahol a legjobb éttermek, sportklubok és látványosságok találhatók.

Elérhető még :

De Ja BLUE Sunset 2+1 kertes aparman

De Ja BLUE Sunset 2+1 Penthouse