Gazdasági terület eladó Győr mellett!

Cena/Ár/Price :

168,000.00

GLOBAL WORLD REALITY | Gazdasági terület eladó Győr mellett!

Győrtől néhány percre, GKSZ övezeti besorolású, 8153 m2-es kereskedelmi, szolgáltató gazdasági terület eladó. Az ingatlan pontosan a 83 sz. főút mellett fekszik Győr- Ménfőcsanak és Győrszemere között, a Kajárpéc felé vezető országút elágazásánál. Az új gyorsforgalmi út kivezetője közvetlenül a területhez csatlakozik.
Fekvése: Az ipari terület a Bécs-Budapest autópályától kb. 9 km-re fekszik, – hamarosan gyorsforgalmi úton is megközelíthető. Bécstől és Budapesttől megközelítőleg egyenlő távolságra (kb. 130 km mindkét irányban), Pozsonytól 80 km-re fekszik. Ideális telephely és átrakóhely a Kelet-Európa felé történő szállítás és kereskedelem számára, egyben stratégiailag kedvező kapu Nyugat-Európa és a nyugat-európai autópálya-hálózat felé. Az autópálya közelében csatlakozik az ipari terület az időközben Nyugat-Magyarországon elkészült és igen jól kiépített úthálózathoz. Az ipari területet három közút és bekötőutak fogják közre.
A terület vasúttal is kiválóan megközelíthető, mely csatlakozik a magyar és az európai vasúthálózathoz.
A győrszemerei vasútállomás a terület nyugati pereménél található.Rendelkezésre áll néhány rendezővágány, és lehetőség van a vasúti csatlakozást a többi ingatlanra kiépíteni (a költségek átvállalásával).
Közművek: A gáz-, víz- és villanyvezetékek és a csatornahálózat ideálisan helyezkedik el, igény szerint fejleszthető.
Telefonvezeték a terület határán található.
Településrendezési terv szerinti besorolás:
• GKSZ–gazdasági,kereskedelmi és szolgáltató terület
• Megengedett építési magasság a főút 100 m-es sávjában
8,5 m, a vasút felé 16 m.
• A terület beépíthetősége 60%
• Zöldfelület 20%.
Az általunk kínált ipari terület többek között az alábbi ágazatok számára lehet ideális: logisztikai központok, spedíciók, járműipar, feldolgozó és gyártó üzemek, nagykereskedelmi vállalkozások, mezőgazdasági és erdészeti gépek kereskedelme, építőipari gépek kereskedelme vagy szervizközpontja, daruk- és építőipari emelők kereskedelme, töltőállomás szervizközponttal (kamionpihenő), étterem, adott esetben motellel / kamion-shoppal tehergépjárművek számára, autómosó (egyetlen töltőállomás 15 km-es körzetben).
Irányár: 20 Euro/m2, 163.060 Euro/8153 m2

Ďalšie informácie

Kínálat

Eladó

Ingatlan típusok

Telek

Ország

Magyarország

Helyszín

Győr

Négyzetméter

8153 m2