– Sablon EN

Cena/Ár/Price :

356,000.00

GLOBAL WORLD REALITY | Eladó tengerpai Villa Cipruson!

Az ingatlan egy lenyűgöző tengerparti villa, melynek elhelyezkedése és környezete egyszerűen mesés. A villa ideális választás azoknak, akik az életüket a tengerparthoz közel szeretnék élni, a nyugodt, mediterrán életstílusra vágynak és az élet minden percét szeretnék élvezni.

A villa öt hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik, így tökéletesen alkalmas nagyobb családoknak, baráti társaságoknak, vagy akár befektetési célokra is. Az ingatlan 2021-ben épült fel, így minden szoba modern és tágas, és az építés során a legmagasabb minőségi standardokat alkalmazták.

A villa belső területe mellett két nagy balkonnal is rendelkezik, melyekről csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a környező vidékre. A tengerparti villa nagyon jó állapotban van, így az új tulajdonosnak csak be kell költöznie és élveznie az életet.

Az ingatlan kertjében egy gyönyörű medence található, amely ideális a nyári melegben való hűsölésre és pihenésre. A kert körülbelül 500 négyzetméteres, és lehetőséget nyújt kerti partik rendezésére és családi összejövetelekre.

Az ingatlan további előnye, hogy rendelkezik egy mélygarázzsal is, amelyben biztonságosan parkolhatja autóját. Ez különösen előnyös, ha az új tulajdonos autóval szeretne utazni, vagy ha rendelkezik saját autóval.

Az ingatlan ára 215 000 euró, amely egy nagyon kedvező ár a tengerparti villák piacán, különösen az ingatlan állapotához és kényelmi szintjéhez képest.

Összességében ez az ingatlan a kiváló minőségű, tengerparti életstílus élvezetére vágyók számára ideális választás. A mediterrán életstílus élvezete és a tengerparti villa nyújtotta luxusérzet biztosan elkápráztatja majd az új tulajdonost.

Ďalšie informácie

Real Estate Type

House

Real Estate Category

For Sale

Location

Dubai

Number of rooms

3

Number of bathrooms

1

Area

106 m2

Build year

2023

Energy certificate

A

Balcony

1

Pool

No

Parking

Yes

Floor

No

Distance to the sea coast

500 m

Garden

No