3 szobás lakás eladó Balatonfüreden!

Cena/Ár/Price :

425,000.00

GLOBAL WORLD REALITY | 3 szobás lakás eladó Balatonfüreden!
Balatonfüred központjában, 500 m-re a Balaton parttól és a Tagore sétánytól, tágas, igényes, 1. emeleti, nappali + 3 szobás, erkélyes lakás eladó!
Az 1927-ben épült apartmanház városképi szerepe jelentős, ezért helyi egyedi védelem alatt áll. Az épület korának jellegzetes jegyeit hordozza magán: díszes homlokzat, gyönyörű ablakok, hatalmas terek.
Az 1.emeleti ingatlan lakótere: 96,4 m2, + 3,2 m2 erkély. Elrendezése: közlekedő, melyről balra 3 közel 12 m2-es szoba nyílik – közülük az utolsó saját fürdőszobával is rendelkezik. A folyosó jobb oldalán egy nagyon tágas, világos amerikai konyhás nappali, majd a közlekedő végén egy külön fürdőszoba és az erkély található.  A lakás 2 évvel ezelőtt kisebb felújításon esett át: a szobákba új laminált parketta, falaikra igényes, kifinomult ízlésű tapéta került. Az ingatlan akkor teljes festésen esett át, mely ma is hibátlan állapotú. A mediterrán jellegű burkolatok magas minőségűek, kellemes hangulatot adnak a lakásnak. A konyha gépesített: fagyasztós hűtőszekrénnyel, elektromos főzőlappal, sütővel, páraelszívóval és mosogatógéppel felszerelt. A fűtésről és meleg víz ellátásről Vaillant gázkazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok. A nyílászárók eredeti kapcsolt geréb tokos, fa ablakok, melyek hő-és hangszigetelése megfelelő. A 45 cm-es falak tökéletesen védik a nyári felmelegedéstől az otthont, de ennek ellenére klíma is rendelkezésre áll. A rezsi kedvező.

Ďalšie informácie

Kínálat

Eladó

Ingatlan típusok

Lakás

Ország

Magyarország

Helyszín

Balatonfüred

Szobák száma

3

Fürdőszobák száma

1

Négyzetméter

96,4 m2

Építés éve

1927

Energia certifikát

A

Erkély

3,2 m2

Parkolás

Zárt udvari beálló

Emelet

Nincs

Kert

Nincs

Balatontól való távolság

500 m